Google hesabınızın telefonunuzdan bağlantısını nasıl kaldırabilirsiniz?

Bugün, İnternet devi Google'ın senkronizasyonunu ve hizmetlerini kullanmak için bir Android akıllı telefonun bağlanması gereken Google hesabından nasıl çözüleceğinden bahsedeceğiz (bir hesap olmadan, Play Market'ten bir uygulama bile indiremezsiniz). Bir hesabın bağlantısını kaldırmak çok basittir, ancak bağlantıyı kaldırdıktan sonra hesabı tekrar kullanmak isterseniz, kullanıcı adınızı ve şifrenizi hatırlamanız gerekir, aksi takdirde bu verileri geri yüklemeniz gerekir, ki bu her zaman kolay değildir.

Telefonunuzla bir hesabın bağlantısını kaldırmak için, onu cihazınızdan silmelisiniz. Korkmayın, hesabın kendisi silinmeyecektir. Samsung Galaxy tabanlı bir örnek gösterelim.

Ayarlara git.

Hesapları veya hesapları içeren bölümü bulun. Örneğimizde buna "Hesaplar" denir.

Google satırına tıklayın.

Ardından, hesabınıza tıklayın (********@gmail.com gibi görünür).

Aşağıda "Hesabı sil" düğmesi var, üzerine dokunun.

Sistem, "hesap" ile birlikte kişilerin, mesajların ve onunla ilişkili bazı diğer verilerin silineceğini size bildirecektir. Numaraları veya SMS'leri ayrı olarak kaydetmek istiyorsanız, gerekirse bir yedekleme yapın, ancak daha sonra hesabı silin. Silme işlemini onaylayın.

Akıllı telefonunuzun Google hesabınızla bağlantısı kesildi. Gerekirse başka bir hesaba bağlayabilirsiniz.

İkinci yol

Başka bir yol var, ancak çok daha az kullanışlı - bu fabrika ayarlarına sıfırlama veya Sert Sıfırlamadır. Sorun, fabrika ayarlarına sıfırlamanın, cihazın belleğinde depolanan dosyalar (fotoğraflar, videolar, müzik vb.) Dahil olmak üzere tüm verileri silmesidir. Ek olarak, Android sürüm 5.1 ve üstü için, ayarları sıfırladıktan sonra, bağlı hesaptan veri girmeniz gerekir, yani aslında hesabı silecek ve ardından tekrar bağlayacaksınız. Bununla birlikte, 4.4'ten daha düşük bir Android sürümünüz varsa, o zaman herhangi bir sorun olmamalıdır.

Ayarları sıfırlamak için, akıllı telefonunuzun ayarlarının bulunduğu bölüme gidin, örneğimizde olduğu gibi "Sıfırla" veya "Arşivle ve sıfırla" alt bölümünü bulun.

Verileri Sıfırla'yı tıklayın.

Sonraki - "Cihazı sıfırla".

Son olarak, Tümünü Sil.

Fabrika ayarlarına sıfırlama başlayacak, biraz zaman alabilir, ardından akıllı telefonu orijinal biçiminde alacaksınız.

Tavsiye

Android telefonumun ekranındaki hava durumunu nasıl ayarlarım?
İPhone şifresi için küçük ve büyük harfler
Telefon "Ağa kayıtlı değil" diyor. Ne yapalım?